Презентація нового навчального посібника з української мови як іноземної для дітей 4-6 років «Мої друзі» (абетка)

Презентація нового навчального посібника з української мови як іноземної для дітей 4-6 років «Мої друзі» (абетка)

📌З нагоди Міжнародного дня рідної мови запрошуємо на презентацію нового навчального посібника з української мови як іноземної для дітей 4-6 років «Мої друзі» (абетка)!Де❓ Національний університет «Львівська політехніка», головний корпус, Зал Захарієвича: ауд. 214 (м. Львів, вул. Степана Бандери, 12).

Коли❓ 21 лютого 2024 року. Початок о 15:00 год.

Що таке «Мої друзі»❓

🔶 Це цікава пригода у країні української абетки, пісень, віршів, казок та мультфільмів, де кожна дитина зуміє відкрити для себе захопливий світ літер, звуків та нових слів.

🔶 Це привід навчитися грати у нові ігри, розгадувати цікаві лабіринти та загадки.

🔶 Це чудова нагода відкрити щось нове і невідоме про Україну, краще пізнати та полюбити її.

Крім того, учасники презентації матимуть змогу поспілкуватися з авторським колективом. Міоківці розкажуть про посібник від зародження ідеї до практичної реалізації, а також про специфіку роботи з текстами та вправами.

✅ Комплекс «Мої друзі» по особливому доповнив колекцію написаних у МІОКу підручників «Спіймай Сковороду», «Образки з Лесиного життя» (до 200-ліття Лесі Українки), «Ключ до України: міста і люди» та «Мандрівка Україною».

📣 До зустрічі запрошуємо педагогів, батьків, вчителів, вихователів та усіх, хто прагне навчати, розвивати та надихати дітей до вивчення української мови у різних куточках світу.

Формат – змішаний. Щоб долучитися до події дистанційно (online), обов’язково зареєструйтеся, перейшовши сюди:

https://us06web.zoom.us/.../upcrcuGsqDkqGtXjBkPEcDl9qZaXn...

❗️ Участь безоплатна.

Організатори:

🔷 Львівська обласна військова адміністрація (ЛОВА),

🔷 Департамент освіти і науки ЛОВА,

🔷 Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК).

Проєкт реалізований відповідно до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 22 лютого 2023 року № 78/0/5-23ВА «Про затвердження Комплексної програми посилення державотворчої й консолідаційної ролі української мови у Львівській області на 2023-2026 роки».

ℹ️ За деталями просимо звертатися на електронну скриньку МІОКу: conference@miok.lviv.ua

Підтримати проєкт