Команда проєкту українознавчих воркбуків «Глина» запрошує на презентацію другого друкованого видання із серії – воркбука «Мені це смакує»

Команда проєкту українознавчих воркбуків «Глина» запрошує на презентацію другого друкованого видання із серії – воркбука «Мені це смакує»
21 грудня 2021 р.

 

Захід відбудеться 22 грудня о 20.00 за київським часом на платформі Zoom з трансляцією на сторінці Глина. Українознавчі у Facebook та на YouTube-каналі видавництва Discursus.

 

Інтерактивна книжка (воркбук) «Мені це смакує» створена для використання на уроках українознавства у школах вихідного дня діаспори та орієнтована на дітей від 2 років. Видання розповідає про гастрономічну культуру України через рольову гру, творчі завдання, активності із сенсорики, логіки, моторики:

  • завітай на фестиваль гуцульської бриндзі,
  • відкрий власну пекарню,
  • змайструй різдвяного дідуха,
  • приготуй гарбузовий пиріг фулту,
  • відшукай, із чим любили їсти борщ Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка…

 

Віртуально ознайомитись з виданням «Мені це смакує» можна за посиланням:

http://online.anyflip.com/ivgnl/rsjc/mobile/index.html

 

Над виданням працювали викладачі українських шкіл вихідного дня м. Амстердам та м. Ноттінгем – Ірина Голодюк, Катерина Луцишин, Ліна Максимук, Марина Старик, вікова психологиня Наталія Соболевська, наукова консультантка Олена Брайченко, ілюстратора Анна Сарвіра у співпраці з українським видавництвом Discursus.

 

Під час зустрічі ми розповімо про засади, методику та структуру видання, розкриємо можливості використання воркбука у навчальному процесі, познайомимо з темою мистецтва у виданні та детально пройдемо один із кейсів книжки.

 

Захід насамперед зацікавить викладачів шкіл вихідного дня діаспори, тих, хто працює з дітьми у групах, викладає українознавчі дисципліни чи залучений у неформальній освіті, а також батьків дітей 2+ років.

 

Для участі у заході просимо заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4Gn6GFuvbX0NtAxqiL2HRRS24DNFsq-LoXbqz0orpROzxfw/viewform

 

Подія у мережі Facebook: https://www.facebook.com/hlyna.workbooks/

Контакти організаторів: ladiscursus@gmail.com, +380675889410

Підтримати проєкт